Welkom bij Gem of Wonders!

Over ons

Bij Gem of Wonders bieden wij u een uitstekende winkelervaring. De producten die wij op dit platform presenteren zijn op maat gemaakt voor bezoekers om te voldoen aan uw behoeften met behulp van standaard winkelmethodes.

Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste en meest bijzondere producten van deze tijd. Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd door onze opzichters. Wij selecteren elke maand nieuwe producten voor u en werken het huidige aanbod bij. 

Ons verhaal
Mike en Isis zijn begonnen met het najagen van dromen en vooral het willen uitvoeren van hun passie. Ze hebben al jaren liefde voor stenen en kristallen en hebben inmiddels een hele verzameling opgebouwd. Vanuit daar zijn ze verder gaan kijken naar mogelijkheden en is hieruit het bedrijf gem of wonders ontstaan. Met enorme support van onze familie en vrienden gaan we er volledig voor en hopen we dat ons bedrijf altijd mag blijven groeien. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en hopen op mooie samenwerkingen in de toekomst. We houden daarnaast ook flink van reizen en hopen snel bij verschillende leveranciers langs te gaan.
 Gem of Wonders vertegenwoordigt de volgende waarden:

- Persoonlijk & Uniek
- Ultieme klanten ervaring
- Producten van hoge kwaliteit
- Ambitieus
- Vol met dromen en magie
 
 
Gem of Wonders
KVK nummer: 82936250
BTW-ID: 862661444B01

     

    Voor 20:30 besteld, dezelfde dag verzonden